de opdrachtgever aan het woord

Christina is zeer toegewijd aan de opdracht die je haar geeft. In ons geval was het een beetje een rare opdracht, omdat het ging om een second opinion. Maar ze is heel duidelijk over wat kan en wat niet kan en wat de consequenties zijn van bepaalde wensen.

Haar open vizier heeft me het meest getroffen, naast haar diepgaande interesse in de klant en zijn wensen. Het was fijn werken met haar! Ik kan haar iedereen aanbevelen.”

Geschreven door E.G. Mol, Amsterdam
22 november 2016

 

Christina heeft in een zeer oude rietgedekte boerenschuur (ong. 8x9m) een prachtige tuinkamer/werkruimte, incl. toilet en douche ontworpen en laten uitvoeren. Iedereen is enthousiast.

Ontwerp: het ontwerp is mooi, creatief uitgedacht en zeer functioneel in gebruik. Ook de technische details zijn perfect uitgewerkt en getekend. De materiaalkeuze is eigentijds en duurzaam.

Overleg:   het overleg met de aannemers bij de aanbesteding en later bij de uitvoering was inhoudelijk met een goede toonzetting. Waar nodig voldoende vasthoudend aan het ontwerp en de afspraken.  Ook met de werknemers was een goed contact, vriendelijk en waar nodig duidelijk.

Verslag:   de verslagen van de besprekingen waren volledig en correct. Ze waren een goede ondersteuning in de procesbegeleiding.

Contact:  het persoonlijke contact met mij als opdrachtgever, met de aannemer en zijn medewerkers was goed. Zij weet de goede toon te zetten zowel in het formele en zakelijke gesprek, als in het contact met de uitvoerende medewerkers. Bovendien toont ze belangstelling voor de persoon, hetgeen door hen op prijs wordt gesteld. Het zorgt voor een goede werksfeer en werkprestatie.”

 

Geschreven door Kor Mulder
28 maart 2014