inloopspreekuur

Inloopspreekuur en schetsgesprek voor advies over bouwen en verbouwen

Graag adviseer ik u over hoe u de bouw of verbouw van uw huis, uw atelier, uw winkel het beste kunt aanpakken.

Iedere vrijdagmiddag bent u tussen 13.30 en 14.30 uur van harte welkom op mijn inloopspreekuur in mijn studio op Lauriergracht 116 S.

Hoe ziet zo’n spreekuur er precies uit?

In een een-op-een gesprek neem ik zonder dat het u iets kost even de tijd om uw bouw- of verbouwplan door te nemen. Daarbij probeer ik zo realistisch mogelijk uw vragen te beantwoorden over de bouwkundige (on)mogelijkheden, hoe ik uw project zou aanpakken, en wat er verder nog om de hoek zou kunnen komen kijken.

Als  u al een schets of tekening heeft, neem die dan gerust mee. Dat praat makkelijker en het is ook inzichtelijk.

Waarmee kunt u bij me langskomen?

Als u wilt verbouwen of een nieuw huis of bijvoorbeeld een atelier of winkel wilt bouwen en u samen met een architect een ontwerp wilt maken zodat een aannemer het precies volgens uw wensen kan bouwen. En ook voor andere ontwerp- of bouw gerelateerde vragen ben ik graag een klankbord, meedenker en adviseur.

Hoe gaat het dan verder?

Als u aan het gegeven advies voldoende heeft, dankt u mij hiervoor en kunt u aan de slag gaan.

Heeft u interesse of behoefte aan een uitgebreider advies of een ontwerp op maat, dan maak ik graag een offerte voor u. Op basis van de informatie die we in het gesprek hebben besproken kan ik een inschatting maken van het verdere traject, bijvoorbeeld een Schetsontwerp, een Voorlopig Ontwerp of een Haalbaarheidsstudie.

We bespreken de te nemen stappen en binnen drie dagen maak ik een offerte voor u.

Mail en telefoon

Als u al weet hoe laat u op het inloopspreekuur langs wilt komen, dan kunt u mij dat via de mail: cf@christinafuchs.nl of via de telefoon: 06 205 86 309 alvast laten weten.

Tot ziens en ik hoop u snel een keer te ontmoeten in mijn studio op Lauriergracht 116 S.