KLEIN FIJN MIJN

Wilt u zelf bepalen hoe u woont? Wilt u zelf bouwen?

Klein Fijn Mijn is een voorbeeld van de uiteenlopende mogelijkheden die zelfbouw biedt. Als u meer wilt weten bekijk de brochure KLEIN FIJN MIJN christina fuchs architect.

‘… prachtig ontwerp en heel mooi/ruimtelijk/praktisch ingedeeld’ zo formuleerde het één van de geïnteresseerden voor de loft, A. Bentvelzen, Zaandam.

Mijn ontwerp is een variant op een kangaroewoning. Of drie losse appartementen, twee lofts ca. 50m2 en een tuinatelier ca 70m2

Het tuinatelier ligt gelijkvloers op de begane grond. U woont over de volle breedte aan de tuin, op het brede terras zelfs in de tuin. De werk-/logeerruimte kijkt uit over het binnenpad. Het appartement kan eenvoudig (rolstoel)toegankelijk worden gemaakt.

De lofts bereikt u via een eigen trap. De loft heeft een hoge kap waardoor de compacte ruimte groots, vrij en ruim voelt. De woon-/leefruimte heeft een breed balkon met uitzicht op de tuin. Als optie kunt u op de entresol werken, slapen, spelen, ontspannen, en naar de sterren kijken…. Een ideale startersloft.

Voor een kangaroewoning combineer je het tuinappartement met een loft. Dan loopt de trap binnendoor. Later voert de trap naar een eigen ingang en kan de loft zelfstandig bewoond worden.

Wilt u meer weten? Bekijk onze brochure KLEIN FIJN MIJN christina fuchs architect.

Heeft u andere wensen?

Of het nu drie kleine appartementen zijn of een eengezinshuis, een kangoeroewoning of een twee-onder-een-kap. De wensenlijst van u bepaalt wat het wordt. Laat uw fantasie de vrije loop gaan en bespreek met mij of het kan en hoe het er dan uitziet. Ik bied u een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen voor nieuwbouw op een eigen, dan wel gedeeld kavel bespreken. Desgewenst maak ik een haalbaarheidsstudie voor u en breng de verwachte kosten in een investeringskostenopzet , een zogenaamd ‘stichtingskostenopzet’ in kaart. Zo weet u meer over de te verwachten kosten voor het (laten) bouwen van uw huis. Prettig.

Interesse?

Neem dan nu hier contact met ons op. Of mail aan cf@christinafuchs.nl of bel 06 205 86 309. Ik verheug me op uw bericht.