Nieuwe geïsoleerde gevel voor vakantiewoning

Plaats: Duinen van Goeree Jaar: 2019 Fases: Schetsontwerp, Aanvraag Omgevingsvergunning Opdrachtgever: particulier

Een vakantiewoning uit de jaren 60 heeft een nieuw jasje gekregen, met een nieuwe schuur ernaast. Door de nieuwe geïsoleerde gevel en dak is het comfort in het huis verbeterd, koel in de zomer, warm in de winter. En het uiterlijk is op een vriendelijke manier een stukje naar deze tijd gebracht. Het karakter van het huis wilden de eigenaren zo veel mogelijk behouden. Daarom  zijn de kleuren in harmonie met de omgeving gekozen. Onbehandeld hout kleurt mooi bij het zand, de petrol geschilderde ramen passen goed bij de lucht en verwijzen op een subtiele manier naar de vroegere jaren. De nieuwe schuur kon goed met de gevel van de vakantiewoning geïntegreerd worden, samen vormen ze een mooi ensemble in het Goereese landschap.