Zelfbouwinitiatief – KLEIN FIJN & MIJN twee lofts en een tuinatelier

Voor De Zaanse Eilanden, een nieuwbouw locatie vlak bij het Station van Zaandam, heb ik het volgende plan ontwikkeld. Uiteraard kan dit concept ook elders worden toegepast.  

te koop aangeboden drie nieuwbouw appartementen

Twee lofts en een tuinatelier

Het tuin-atelier ligt gelijkvloers op de begane grond. U woont over de volle breedte aan de tuin, op het brede terras zelfs in de tuin. De werk-/logeerruimte kijkt uit over het binnenpad. Het appartement kan eenvoudig (rolstoel)toegankelijk worden gemaakt.

De lofts bereikt u via een eigen trap. De loft heeft een hoge kap waardoor de compacte ruimte groots, vrij en ruim voelt. De woon-/leefruimte heeft een breed balkon met uitzicht op de tuin. Als optie kunt u op de entresol werken, slapen, spelen, ontspannen, en naar de sterren kijken….

3 appartementen op één kavel

U woont met twee andere eigenaren in één gebouw. Iedere eigenaar heeft een eigen voordeur aan het binnenpad.

Download en lees de brochure KLEIN FIJN MIJN christina fuchs architect.  

[standout-css3-button href='' cssclass='' customclass='' nofollow=false opennewwindow=true]inschrijven[/standout-css3-button]

Prijs loft appartement (incl. btw):

Casco: €115.200,00 (op basis van erfpacht; eenmalig ca. €7.060 BTW over grondwaarde, plus jaarlijkse canon ca. €1000 per jaar)
Afwerking (optioneel): €39.200,00 (keuken, badkamer, wanden gestukt en gesaust)
Eigen grond (optioneel) €40.700,00

Prijs tuin appartement (incl. btw):
Casco: €161.300,00 (op basis van erfpacht; eenmalig ca. €9.880 BTW over grondwaarde, plus jaarlijkse canon ca. €1500 per jaar)
Afwerking (optioneel): €54.800,00 (keuken, badkamer, wanden gestukt en gesaust)
Eigen grond (optioneel) €56.900,00

 

appartementen klein compact loft tuinatelier

 

In de brochure KLEIN FIJN MIJN christina fuchs architect staat meer informatie over de lofts en het tuinatelier, de locatie en het concept.

Geïnteresseerd? Meld je aan bij cf@christinafuchs.nl

[standout-css3-button href='' cssclass='' customclass='' nofollow=false opennewwindow=true]inschrijven[/standout-css3-button]